• Focus op wat er toe doet. 
    Laat de rest aan mij over.

    Custom-made producten, relatiegeschenken, bedrukte kleding of andere producten met logo nodig. Ik regel het voor je!
    Wordt klant

Ontdek mijn diensten

Spoedklussen

Heb je dringend een bedrukt product nodig met je eigen logo? Bij 2B-Xclusive ben je aan het juiste adres! Afhankelijk van jouw aanvraag kunnen we bedrukte producten al binnen 3 werkdagen leveren. 


Bij spoedklussen zoek ik direct naar de beste oplossing binnen de gewenste tijd en je beschikbare budget.

Dankzij mijn uitgebreide netwerk aan topleveranciers kan ik snel een passend voorstel voor je vinden en worden de producten met uiterste zorg afgeleverd. 

Custom-made producten

Heb je een productidee, maar weet je niet hoe dit te realiseren? Ik zorg ervoor dat jouw creatieve ideeën werkelijkheid worden! Bijna elk product kan worden aangepast aan jouw specifieke wensen, inclusief unieke vormen, kleuren, opvallende bedrukkingen en materialen.


Als je een concreet idee hebt voor een nieuw product, dan kun je bij mij terecht. Ik, verzorg het volledige proces, van creatie en productie tot kwaliteitscontrole en aflevering! 

Relatiegeschenken

Met een relatiegeschenk wil je een goede indruk maken en de kernwaarden van jouw bedrijf uitdragen. Of het nu gaat om pennen, notitieboeken of andere producten met jouw logo erop.


Ik zorg ervoor dat je geen tijd meer verspilt aan het doorbladeren van dikke catalogi of het zoeken op het web. Geef simpelweg aan wat je nodig hebt, wat jouw budget en levertijd zijn, en ik bied je de beste aanbieding aan! Dat bespaart je tijd, geld en stress! 

Bedrukte kleding en textiel

Er is textiel, en dan is er textiel van topkwaliteit... Bij mij staat kwaliteit centraal, vooral als het gaat om kleding en bedrukking!


Samen zoeken we naar de beste kleding voor jou en je bedrijf, altijd van hoogwaardige kwaliteit en met uitstekende bedrukking. Indien gewenst, volledig duurzaam en traceerbaar, van garen tot aan de maker.

Duurzame producten

Duurzaamheid is een onderwerp waar we niet omheen kunnen. Het is cruciaal dat we gezamenlijk streven naar een schonere wereld, zowel nu als in de toekomst. Hier ben ik volledig van overtuigd.

 

Ik bied een breed scala aan duurzame producten voor jouw bedrijf, variërend van relatiegeschenken tot bedrukte kleding. Bovendien kunnen we samen onderzoeken hoe jouw bedrijf de overgang kan maken naar duurzame producten met een logo.

Interesse in deze diensten? Wordt klant!

Wordt klant