WIJN IN EEN BUISJE !!

 

TUBE 07 TUBE 01 TUBE 05 TUBE 03 TUBE 04 TUBE 06

Wijn in een buis? Een Innovatief product!!! WIT ( Wine in Tube ) is een nieuw afkorting in de wereld van wijn, bevat hooguit 1 glas wijn, Praktischer, goedkoper dan een fles wijn en met dezelfde garantie van kwaliteit. Dit handige innovatieve cilindrische glazen buis bevat 5 cl. of 10 cl. wijn en 300 verschillende wijnen. De houdbaarheid hiervan is 3 jaar.

In plaats van de aanschaf van een groot onhandig wijnfles op een klein tafeltje in uw favoriete restaurant of lounge café kunt u bv. gemakkelijk sippen of proeven van 6 verschillende soorten wijn bijvoorbeeld behorende bij de voorgerecht, hoofdgerecht en nagerechten en klanten nemen ze graag mee als souvenir. Gezellig een wijntje drinken, een terrasje pikken aan het strand, in de stad of thuis? De Pick-Up wijn in een buis maakt dit gezelliger, feestelijker, het is een visitekaart en helemaal van deze tijd.

Alle Tubes en verpakkingen kunnen aangepast worden aan uw eigen huisstijl. Eventueel kunnen ook andere artikelen ( USB sticks, Chocolade etc.) worden toegevoegd en gepersonaliseerd. U kunt de Tubes gebruiken als originele en exclusief medium om uw boodschap over te brengen, voor promotie, als relatiegeschenk of een cadeau en geniet van de overheerlijke wit, rood of rosé van hoog kwaliteit wijn uit Frankrijk.