Ton Pas

Geboren te Eindhoven
   
Sterrenbeeld Leeuw
   
Levensmotto Denk anders dan anderen, dan ben je pas uniek!
   
Inspirators
Hans Kampers: Trainer, coach en vriend. Hans inspireerde mij door anders  te gaan denken dan anderen. Gaan zij linksaf, waarom ga jij dan niet  rechtsaf? Dit heeft mij zeer veel  gebracht om out of the box te gaan  denken. Er ging toen een wereld voor mij open toen ik dat oppakte.
Jan Bazelmans: Marketeer en vriend. Jan inspireert mij nog dagelijks op de  vele facetten van Marketing. Jan is naast een  goede strateeg ook een  goede sparringspartner voor mij, die vele zinvolle aspecten tegen het licht  aanhoud.
Seth Godin, Marketinggoeroe. Seth inspireert mij omdat hij ver in de tijd vooruit denkt en hij zet je aan om anders te gaan denken dan anderen. Met  zijn nieuwe boek Durf! sluit dat  ontzettend goed aan met onze  bedrijfsfilosofie. Vraag, denk, durf en doen!
   
 Specialiteiten Innovatieve producten ontdekken en uitzetten in de markt. Mijn sterkste kant  is het creëren van wegen, die er niet zijn en het onmogelijke mogelijk  maken. Mijn helikopterview is  daarbij zeer belangrijk om de tijdslijn te  bewaken en de regie in eigen hand te houden.

Groot inbeeldingsvermogen, dat komt mij vaak van pas….

   
Leukste projecten  Ontwikkelen miniatuurauto van Hans Stacey, winnaar Parijs- Dakar 2007 en  2008 Opdrachtgever: MAN-Truck
   
   Ontwikkelen grote storm golfparaplu voor Maarten Lafeber 
 Opdrachtgever: van Lanschot
   
   Ontwikkelen van de Bob Sportsleutelhangers 
 Opdrachtgever:  Ministerie van Infrastructuur en Milieu
   
   Samen met de kunstenaar “Het Kunstwerk” van de KNVB tot een mooi  eindresultaat brengen 
 Opdrachtgever: Henk Kesler ex. voorzitter KNVB
   
   Ontwikkelen van een 2 persoons zwemband voor snelste glijbaan van  Europa
 Opdrachtgever: Vacansoleil
   
Hobby’s  Squash, fitness, golf, lekker eten, naar zee gaan, plezier hebben met mijn  vrouw, mijn zoontje en vrienden