Home

Binnenkort wordt u verrast door een compleet nieuwe website en een nieuwe uitstraling!!!! Blijf ons volgen…..

Exclusief en vernieuwend
2B-Xclusive is anders dan anders! Niet alleen in de producten die we als bedrijf aanbieden, maar ook omdat we altijd op zoek zijn naar de wegen om origineel en creatief te zijn. Daarom zijn onze producten vaak vernieuwend en verrassend en daardoor bijzonder. Om dat te kunnen bieden, zijn wij dagelijks bezig met het bedenken van nieuwe mogelijkheden en het optimaliseren van bestaande producten. Het is voor ons elke keer weer een uitdaging om de hoogste kwaliteit te bereiken. En tegen een betaalbare marktconforme prijs.

Lees meer…

Exclusief kan ook voor een budgetprijs!

Ook bij budget artikelen doen wij onze uiterste best om voor u op te vallen tegen de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Exclusieve producten hoeven niet perse duur te zijn, je moet wel de tijd er voor nemen om ze te zoeken. Dat u kunt u gerust aan ons overlaten. Als u het niet probeert, kunt u het ook nooit weten. Daag ons maar uit!

Werk uit handen nemen
Door deze manier van denken en werken, zijn wij niet te vergelijken met het doorsnee relatiegeschenken- of promotiebureau. Wij denken graag met u mee over uw marketing- en promotieconcepten, zodat we de best passende producten of relatiegeschenken kunnen leveren. Wij nemen u alle zorgen en werk uit handen, waardoor u zich met een gerust hart op andere dingen kunt concentreren.

Klant centraal
Bij 2B-Xclusive staat de klant centraal. Door de korte lijnen binnen onze organisatie zijn wij goed bereikbaar en werken we snel. Omdat we niet werken met tussenpersonen, maar directe contacten hebben met leveranciers, zijn ook internationaal de lijnen kort. Daarnaast betekent deze werkwijze dat de klant minder betaalt dan bij bedrijven waar tussenhandelaren betrokken zijn. Veel van onze producten laten we zelf maken in het buitenland, waardoor producten een optimale prijs-kwaliteitsverhouding hebben.

Wij gaan graag samen met u op zoek naar een bijzonder en op maat gemaakt product dat uitstekend bij u past. En waar klantvriendelijkheid en uitstekende service hoog in het vaandel staan!